Minun totuuteni contra toiset totuudet
Kuka voittaa kilpailun?

Jotkut bloggaajat ovat kertoneet, millaisilla hakusanoilla hakukone on löytänyt heidän bloginsa. Valitsin muutaman niistä hakusanoista, jotka ovat tällä viikolla viitanneet tähän blogiin. Kävin katsomassa  hakujen muitakin hakutuloksia. Etsivä löytää mitä milloinkin. Valinnan varaa yleensä riittää.

"thaimaalaisia marjan poimijoita"

Kerroin kirjoituksessani +140 Jaksanko? thaimaalaisesta sitkeydestä. Mainitsin siinä marjanpoimijatkin 

Toinen hakutulos vei Arktisten Aromien nettilehteen:

"Ulkomaalaiset marjanpoimijat maksavat itse lentolippunsa Suomeen, samoin ruokansa, majoituksensa ja marjanvälittäjien hankkimien autojen polttoaineet. Heidän tulonsa muodostuvat myytyjen marjojen määrän mukaan. Suomalaisilla yrityksillä on kutsujan ja viisumin järjestäjän rooli."

"hunaja heinäsirkat"

Kerroin kirjoituksessani +144 Hunaja ja heinäsirkat eräästä thaimaalaisen papin pitämästä juhannussaarnasta. Mainitsin siinä Johannes Kastajan ruokavalion erämaassa.

Toinen hakutulos vei Wikibooksin sivulle  Wikijunior  Muinaiset kulttuurit/Israelilaiset:

"Lampaan- ja vuohenmaidosta valmistettiin juustoja ja voita. Makeutta saatiin hunajasta, rypälemehusta ja taateleista. Erikoisherkkua olivat heinäsirkat. Ruoka oli pääasiassa kasviruokaa kuten linssejä, sipulia ja kurkkuja. Juhlissa saatettiin syödä kalaa, lammasta tai kyyhkysiä. Ruoka maustettiin muun muassa sinapilla, mintulla ja rosmariinilla."

"antone de saint exupéry"

Kerroin kirjoituksessani 59 Avoimet korvat siitä, miten ihmisten kohtaamiseen tarvitaan avoimet korvat ja urhea sydän. Samalla mainitsin Pikku Prinssin.

Toinen hakutulos vei Brainy Quote- sivulle, josta voi löytää joka päivälle mietelauseen.Antoine de Saint- Exupéryltä löytyi seuraava lause:

"Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them."

"paskaduuni"

Kerroin  kirjoituksessani +183 Onko paskaduuni äärevä? viime vuoden uudissanoista.

Toinen hakutulos vei Osku Pajamäen blogiarkiston sivuun "Paskaduuni, mutta tulipa kehuttua ":

"Pahinta oli, että suuret ikäluokat löysivät uudelleen nuoruutensa paskaduunit, ja alkoivat kertoa mediassa kalavale-tyyliin kauhukertomuksia hurjista työkokemuksistaan. Yksi kertoi heitelleensä sadan kilon säkkejä kuorma-auton lavalle, toinen oli ihan ollut byggalla töissä, ja muutkin olliloivat, kuka mitenkin.

He vertailivat omia nuoruutensa tilapäistöitä nykyiseen rakenteellisesti vääristyneeseen työmarkkinatilanteeseen. He eivät ehkä itsekään huomaa, että he kertovat itsekeskeisiä selviämistarinoita, jotka on tarkoitettu korostamaan heidän nykyistä asemaansa. Alhaalta on lähdetty, ja nyt ollaan aikapoikia."

Viimeisin juuri tullut osuma on "tsekkoslovakian lentoyhtiö". Ja matka jatkuu.

1970. Jerusalem. Linja-autoasema. Olikohan leivoinnaisissa hunajaa?

Plus%20204%20Jerusalem%20linja-autoasema