Kamerakoteloidut muistot

Putkiremontin poistosiivousvaiheessa sovittiin siitä, että kaikennäköiset johdot ja muut härpäkkeet näytetään The Vävylle ennen kierrätyskeskukseen viemistä. Nyt sitten näytettiin.

Ilmeni, että ko. roinalaatikossa olleessa vanhassa kamerassa olikin vielä filmi sisällä. The Vävyllä on Tmi Digisin tiimoilta monenlaista yhteyttä monenlaisiin monitaitoisiin ihmisiin, joten sovittiin, että astutaan heikolle jäälle ja tutkitaan, näkyisikö jotain ja mitä tuolla vanhalla filmillä.  Kameran viime käytön oletusarvona pidettiin vuosituhannen vaihdetta.

The Vävy on niitä, joilla tuuman ja toimen väli on lyhyt. Saimme äsken jo vuoden 1999 aikana otettuja kuvia digitoituna sähköpostiimme. Kiitos : ) Osa kuvista on jo enemmän tai vähemmän tuhoutunut, mutta kaksi paremmista kuvista on tänään siirtynyt yhden suvun jäsenen Facebookin etusivulle ja kolmannesta kuvasta suunnitellaan toisella taholla sisustuselementtiä  tai ainakin jotain. Nuo kuvat ovat Thaimaasta ja niissä rohkeat nuoret naiset ovat kääriytyneinä pythonkäärmeeseen.!!!

Minusta löytyi yksi  tuhoutunut kuva. Siinä istun Esikoisen ja Esikoisen Esikoisen vieressä. Koska en minäkään halua luopua leikistä, tein kuvasta vähän häsläämällä  ”taidekuvan”. Kas näin:

Plus%201225%20Jakke%20Hilla%20Maija%20al

Plus%201225%20Jakke%20Hilla%20Maija%20ko