Kurkistin
Löysin
Iloitsen

Vilukissi filosofoi äitienpäivän kunniaksi ansiokkaasti tiskikaapin olemuksesta kirjoituksessaan Tiskikaapin tyhyjä elämä. Kurkistin omaan kaappiini sillä silmällä ja mitä kaikkea löysinkään. Tästähän olisi miltei meemiksi. Kaappini sisälsi yllätyksiä.  Annan niiden valua arvokkaasti hämärän syliin tai roskikseen tai paikoilleen. Yhdestä arvokkaasta löydöstäni kerron. (Perhe ei ihme kyllä arvosta samoja asioita kuin minä, mutta mitä siitä…)

Ostimme aikoinaan Thaimaan vuoristoheimoja kuvaavia mukeja. Niitä riitti vielä Suomeenkin. Aamukahvinkin join tänään Yao-heimon mukista.  Ehjästä. Vähän naarmuisesta, myönnetään. Tiskikaapissa yksi korvaton Musso-heimon muki  jatkaa vielä elämäänsä. Se on Se Kuppi, jolla voidaan lisätä vettä kastikkeisiin tai kahvipannuun. Se Kuppi kestää mikrossakin. Se Kuppi on kaunis. Mitä muuta tarvitaan… Korvako? No jaa…

Skannerimme sai harjoitella asetelman kuvaamista. Musso-muki piiloutui Bengtskärin majakasta ostetun sinisen kangaslaukun alle. Ja eikun vain painelemaan nappuloita. Tässä se on, aarteeni.

Plus%20691%20Muki.jpg