Joskus pitää irrotella
Halvat ovat outomielten huvit

Sirokko aloitti hauskan sarjan kirjoituksessaan Mörköjä ja muita omituisuuksia:

”Tästä sainkin idean, HEUREKA!  Nyt kaivetaan esiin kaikki ne omituisimmat kuvauskohteet, joita ei muiden kuin bloggaajan tulisi mieleenkään kuvata. Eikä mitään vahingonlaukauksia vaan tarkkaan harkittuja kohteita. Semmoisia, joita myöhemmin katsellessa itsekin ihmettelee mitä päässä on liikkunut. Eikä niitä kuvia tietenkään ole tullut käytettyä ennen kuin NYT!”

”TÄMÄ ON HAASTE! Nyt kaikki kaivamaan omituisia kuvia koneiden kätköistä. Ihan varmasti olette tekin zoomanneet jotain bloggaajan outomieltä ylentävää. ”

En enää edes häpeä ottaa haasteita vastaan vain soveltuvin osin. Niin teen nytkin. En vieläkään valokuvaa. Kännykässäkin taitaa olla vasta pari kuvaa. (Luulen, että se on alitajuista. Kunhan ensin selvitän nämä vanhat…) Etsin siis vanhoista kuvistamme outomieltäni ylentävän version.

Kuva on Bangkokin pohjoispuolella olevan Safari Worldin eläinpuistosta Safari Parkista. Siellä pystyimme joskus käymään, vaikka liikenne olikin yleensä puuroista (kokkarepuuroista…). Vaikka rakastimme elefantteja, kuva ei itse asiassa ole ensisijaisesti niistä, vaan aidan sähköpaimenesta!!!!  (Kuvan kontrastia usean kerran lisäämällä sain tuon sähkölangan vihdoin äsken näkyville!!)

Mieleni ylentyi. Ylentyikö sinunkin? Etsi oma ylennyksesi omista kuvistasi!

Plus%20689%20Elenfanttien%20s%C3%A4hk%C3