Monimuotoelämää

Wikipedia sanoisi sen paremmin. Wikileaks paljastaisi salatut taustat. Minä tyydyn omiin arvioihini. Näin tämän näen tänään. Huomenna  varmaan toisella tavalla.

Alustus. Bloggaaja avaa keskustelun aiheesta, joka kiinnostaa häntä juuri siinä tilanteessa.  Hän toivoo vastauksia ja kommentteja sekä vilkasta keskustelua.

Arvostelu. Bloggaaja valitsee jonkun valmiin tai vielä keskeneräisen tuotoksen, josta antaa oman henkilökohtaisen arvionsa.

Julistus. Bloggaaja kertoo hänelle tärkeästä asiasta oman mielipiteensä ja toivoo sen vaikuttavan toisten mielipiteisiin.

Kolumni. Bloggaaja on valinnut julkaisualustaksi oman bloginsa kertoakseen omasta näkökulmastaan kulloinkin ajankohtaisiin asioihin.

Mielipide. Bloggaaja kertoo, mitä mieltä hän on jostain asiasta.

Muistelu. Bloggaaja muistelee menneitä.

Pakina. Bloggaaja pyrkii kirjoittamaan viihdyttävästi jostain asiasta.

Päiväkirja. Bloggaaja kertoo itselle tai jollekin muulle juuri tapahtuneista tai parhaillaan tapahtuvista asioista tai valaisee henkilökohtaista suhdettaan johonkin ajan ilmiöön.

Blogit sisältävät paljon muutakin. Ruokaohjeita. Kuvia. Videoita. Käsitöitä. Runoja… Miksi ihmeessä minä bloggaan. Sen kun tietäisi.

Blogattiin sitä ennenkin. Kalliomaalauksista kirjoitin blogissani 47 Kalliomaalauksia :

Plus%20757%20MUinaiskuva%20kalliossa.jpg