Tänäänkin on
Harmaata

Ei ole suomalaisen marraskuun voittanutta. Tuskin missään muualla maailmassa voi olla juuri tällaista. Tämä täytyy ehdottomasti suojata direktiivillä. Sitten vain kutsutaan turistit tänne ja sanotaan ilkamoiden, että Hei Hei Suomi Voiton Vei!   Tai sitten ei...

Lepiksen sivut tarjoavat keinoja selvitä marraskuusta. Kommentoin hänen blogiinsa muutama päivä sitten näin:

"Siis taas on marraskuu. Löysin sinut vuosi sitten. Täytyy tunnustaa, että äsken sitä muistellessani kävin napsuttelemassa viime vuoden sivuillasi muovipyörylöitä vanhaan malliin, etsin suosikkilammastani, kurkistin kahteen internetin pikseliin ja muistelin itse piirtämääni lammasta.

Nettikuvataidottomana olen päättänyt piirtää tämän marraskuun kuvat livenä IRL. Odotan ensin, että minullekin tulee MARRASKUU ja sitten aloitan. Tämän päivän väriterapia on vähän liikaa ensimmäiseksi kuvaksi…"

Tänään MARRASKUU tuli.

Lepis tarjoaa apua tämänpäiväisellä selviämisohjeellaan: "Viivoilla saadaan kuvattua hyvin myös tunteita ja olotiloja. Erilaatuisilla viivoilla ja niiden asennoilla toisiinsa nähden saadaan aikaiseksi jännitteitä tai pehmeyttä. Miltä sinusta tuntuu tänään? Kerro se viivalla."

Siinä se on, MM thain kielellä, muistuttamassa siitä, että olen sentään muutaman vuoden viettänyt marraskuita muuallakin. Niitä muistellessa….