Hyvää seuraa

Hyvää keskustelua

Hyvää iltapalaa

Hyvää musiikkia

Eilen illalla osallistuimme seurakuntamme piispantarkastukseen ihan vain seurakunnan rivijäseninä.  Ilta oli vapaamuotoista yhdessäoloa ja keskustelua. Se päättyi piispamme Kaarlo Kallialan iltahartaukseen kauniissa hämärässä kirkossa.

Olimme vuosia myös oman seurakuntamme omia lähetystyöntekijöitä, nimikkolähettejä. Monta piispaa olemme vuosien varrella tavanneet, jotkut heistä kotonammekin. Moni piispa on meitäkin tarkastellut ja tarkastanut, kuunnellutkin. Monessa nimikkoseurakunnassamme saimme Suomessa ollessamme osallistua myös erilaisiin neuvotteluihin, Lokalahden seurakunnassa aikoinaan jopa piispan seurueeseen koko piispantarkastuksen ajan. Joistain näistä kohtaamisista kirjoittelin jo blogissa aikaisemminkin, +692 Piispan tarkastus .

Juttelimme eilen joidenkin seurakuntamme nykyisten ja entisten työntekijöiden ja luottamushenkilöiden kanssa nyt meneillään olevasta tarkastuksesta. Siihen on liittynyt lukuisia tapaamisia ja neuvotteluja. Erikoisen hyvältä tuntui se, että ohjelmaan oli liitetty myös keskusteluja seurakuntamme alueella toimivien herätysliikkeiden edustajien kanssa. Se vahvistaa yhteistä työtä ja työnäkyä. Sellaista kohtaamista tarvitaan kirkossamme juuri nyt. Hyvä!

lokalahti%20virtanen%20piispantarkastus%

Piispantarkastus Lokalahden seurakunnassa parikymmentä vuotta sitten, ruokailu Lasse ja Anneli Virtasen kotona. piispana arkkipiispa John Vikström. Kuva kotikokoelmista.