Kaikin kielin kaikin mielin

Porilaisen monikulttturisen nettiradion Radio UusJussin sivuilla on vielä muutaman päivän löydettävissä linkki sen  viime keskiviikkoiseen ohjelmaan, jossa sain kertoa kokemuksiani suomalaisen ja thaimaalaisen kulttuurin kohtaamisesta niin Suomessa kuin Thaimaassakin. Mikään erityisen erinomainen minun analyysini tuosta asiasta ei ole koskaan ollut. Olen oppinut, että oikean asian takia voi välillä vaikka mokatakin… Tässä UusJussin ohjelmassa on kaksi osaa. Ensimmäisessä osassa kerron omista kokemuksistani, toisessa osassa taas jotain siitä, mitä suomalaisen turistin pitäisi ottaa huomioon Thaimaassa.

Keskiviikon ohjelma on yksi niistä monista vuosien varrella  äänitetyistä ohjelmista, joihin sain osallistua erilaisissa studioissa eri radiokanavilla. Vanhoissa säilyttämissämme kaseteissa niistä ehkä vielä joitain kopioita löytyy. Vävy on parhaillaan digitoimassa  noita kasettejamme. Mielenkiintoisia juttuja.  Joskus yllättäviäkin.

Radio UusJussi on Satakunnan Monikulttuuriyhdistyksen nettiradio. Radion tavoitteena on luoda kanava, jonka kautta eri kulttuurit voivat ilmaista mielipiteitään, ja jonka kautta tuodaan esiin kulttuurien monimuotoisuutta. Radio auttaa ensimmäisen sukupolven maahanmuuttajia kotoutumaan Suomeen erilaisten ohjelmien kautta. Ohjelmia toimittavat sekä suomalaiset että maahanmuuttajat. Ohjelmien aihepiirit vaihtelevat maahanmuutosta kulttuuriin sekä lasten asioista ja ihmisoikeusasioista uutisiin ja viihteeseen.”

Radio Dein haastateltavana Turussa ystävän kanssa jokunen vuosi sitten. Hauskaa ainakin oli.

Radio%20Dei%20hynyt%20Tuuli%20ja%20min%C