”Rakastan sanoja,
rumia sanoja ja kauniita,
monimutkaisia ja yksinkertaisia.
Rakastaisinpa samoin myös ihmisiä.”  

Tämän vanhan runoni kirjoitin blogiini jo elokuussa 2007, parikymmentä päivää blogattuani. Silloin en vielä arvannut, kuinka paljon kaikenlaisia sanoja löydän ja saan käyttööni tässä blogimaailmassa. Oi te ihanat ihmiset sanastoinenne. Täällä meitä eivät sido mitkään rajat eivätkä yhdyssanasäännöt. Maailma on täynnä kirjaimia, joita voimme yhdistellä mielin määrin. Eläköön sananvapaus.

Blogimaailmassa on löytynyt myös vähän kerrassaan kaikenlaisia piiloyhteyksiä ihmisten välillä. Joku aina tuntee jonkun IRL tai silleen. Joku jopa näkee vaivaa tutustua ihan aikuisten oikeesti eli naamakkain ilman naamakirjaakin.  Sanottakoon se asia vaikka vähän kryptisesti, että ei heti tiedä, kuka on kenen tai keiden kanssa kummoisissa…

Katalyytti neljäkymmentäseitsemän. Ihan pihalla. Liisalta löysin tämän kirjoituksen otsikon sanan, sanahöperö. Vau. Koettakaa sanoa se sana ääneen. Varsinaista huuliharjoitusta. Liisan kanssa taidamme  olla samaa mieltä siitä, että "Tanssii mummun kanssa" on ihan varmasti maailman paras ohjelma .

Viime päivien ahkerointia on ollut etsiä puintiasioihin liittyviä kuvia. Elämä ei ole ollut yksitoikkoista. Tässä thaimaalainen puimakone, vielä ilman moottoria. Edessä olevalle telineelle voidaan siirtää monikäyttömoottori esimerkiksi  toisen  auton etutelineeltä..

Plus%20868A%20Maaseututraktori.jpg

Plus%20867%20B%20Maaseutukuorma-auto.jpg