Katsotaan
Luetellaan
Lasketaan

Kiitetään

 

Yhdessä vuorokaudessa ehtii ajatella monta ajatusta. Ympärillä tapahtuu koko ajan kaikenlaista. Elämän kirjo näyttäytyy, kun sitä tosissaan kurkistelee. Aika on katsella ja aika pitää silmät kiinni. Aika on miettiä ja aika toimia. Aika on ahdistua ja aika rentoutua.

Nimetön varvas. Kaksi viikkoa olen muistanut, että minulla on kaksi nimetöntä varvasta. Peräkkäisinä päivinä iskin ne jakkaroihin. Oli sekin varsinaista symmetriaa. Toinen varvas parantui, mutta toinen säilytti kipunsa. Tänään sain sen verran itsestäni irti, että soitin terveyskeskukseen, sain heti ajan lääkärille, lääkäri lähetti heti röntgeniin ja kuten arvelinkin, varpaasta löytyi pieni sievä hiusmurtuma.  Hoitaja kääri laastaria tueksi varpaisiin. Hyvä terveyskeskus!

Ihan puhdas sauna. Kuopuksen lahjonta jatkui. Mökkisauna ei ole aikoihin ollut näin puhdas. Juuriharjaa ja jynssäystä. Hyvä tyttö!

Ystävän soitto. Pari vuotta Afrikassa työskennellyt lapsuuden - ja nuoruudenystävä on taas takaisin Suomessa. Tilanteiden päivitys. Päällimmäiset kuulumiset. Sopiva määrä kritiikkiä ja ihmettelyä. Afrikan todellisuus silminnäkijän kertomana. Tasapainottelua köyhyyden ja korruption välillä. Hyvät rakkaat ystävät!

Tieto hyvän ystävän isoveljen kuolemasta tämän päivän Hesarissa. Kokonainen elämä tapaamisten välillä. Näin heitä jo lähtee, vielä ripotellen, kohta vyöryten. Hyvä eletty elämä!


Nimipäiväkahvit. Kesäisen sään ulkoilmakahvila. Kahvia, lattea ja jääteetä. Mansikkaleivosta ja chilipekonipaninia hyvässä seurassa. Hyvä rakas perhe!

Virikeluovutus. Perheestä yksi kulki tänään ohi veripalvelutoimiston. Iloinen luovuttaja saapui juuri hymyillen kotiin. Henkilökunta oli ollut ystävällistä ja tarjoillut mehua ja jäätelöä. Hyvä suomalainen järjestelmä!

 

On tärkeää aina välillä katsoa myös sitä, mitä hyvää ympärillä tapahtuu. Count your blessings.

1983. Bangkok. Count your friends.

Plus%20169%20Kaverit%20puussa%20Mirkka%2