Kesä kesäkissan silmin

Taitaa olla helpointa aloittaa kesän muistojen purkaminen Rontti-kissasta. Se viihdytti meitä ja monia muita täällä lähes kahden kuukauden ajan. Ihmisiä tuli ja meni, mutta Rontti otti heidät kaikki vastaan riemumielin ja rapsutuksia odottaen ja saaden. Se halusi myös aina vähän väliä käydä tarkistamassa eri huoneissa, keitä tuttuja sieltä kulloinkin löytyikään. Aina silloin tällöin sieltä uusia vanhoja ystäviä löytyikin. Kun Rontti syksyn tullen palasi kotiinsa, se riemukseen löysi sieltäkin näitä samoja ihmisiä. Ei ihme, että pienen kissa pää oli välillä sekaisin.

Rontti sai kesän aikana oman blogin. Sinnekin voi kurkistaa: Rontin purinat. Se kertoo mm Rontin tästä kesästä uusin ja vanhoin kuvin.

Keskimmäinen muisteli täällä myös vanhaa kissajuttua. Sitä en ollut ennen kuullutkaan. Lähetimme Thaimaasta aikoinaan Suomessa asuvalle Keskimmäisellä synttärilahjaksi puisen kissan. Se oli pakattu pikkupakettiin paperisilpun sisään ja oli herättänyt tullissa ihmetystä. Keskimmäinen oli kutsuttu paikalle kertomaan, miksi ihmeessä joku oli lähettänyt hänelle puukissan Thaimaasta. Paketissa oli ollut myös syntymäpäivätervehdys, mutta tullissa oli haluttu silti tarkistaa Keskimmäisen syntymäpäivä passista. Saattoi olla siihen aikaan omituista, että jollain täällä asuvalla nuorella vanhemmat asuivat Thaimaassa ja halusivat lähettää synttärilahjan….

Se puukissa:

Plus%201244%20Puukissa.jpg