Kaikilla kaupungeilla on kasvot

Wordometersin mukaan maailman väkiluku on juuri nyt 7 182 545 147.  

Uutisia lukiessa unohtuu, että ne yleensä kertovat tavallisista ihmisistä ja heidän elinympäristöistään. Ilmastonmuutoskin kiinnostaa eniten tulevien sukupolvien, ei pelkästään mittaustulosten mahdollisten muutosten takia.

Wordometersin mukaan maailman väkiluku on juuri nyt 7 182 546 346. 

Tapasin taas ystävän, jonka koti on ollut sekä Peshawarissa että Nairobissa. Hän on käynyt siinä Nairobin ostoskeskuksessa, johon juuri hyökättiin ja tietää sen Peshawarin kirkon, johon juuri iskettiin. Hänen monet muutkin kotikaupunkinsa ovat olleet lehtien otsikoissa.

Wordometersin mukaan maailman väkiluku on juuri nyt 7 182 547 400. 

Olen monta kertaa kertonut tutuistani eri puolella maailmaa. Peshawarin kirkkohyökkäyksen uutisoinnissa näkyi heistä yksi, Peshawarin piispa, josta kerroin kirjoituksessani +758 Mikä elämässä on olennaista

Wordometersin mukaan maailman väkiluku on juuri nyt  7 182 548 426. 

En usko, että maailmaa on suuremmin muuttanut se, että minulle maailman monella kaupungilla on tutut kasvot. Minua se on kyllä muuttanut.

Wordometersin mukaan maailman väkiluku on juuri nyt 7 182 549 620. 

Jotain olen yrittänyt tehdä myös maailman ennakkoluulojen vähentämiseksi. Sitä työtä on voinut tehdä välillä pehmoleluinkin. Sunnuntaina löysin oman kuvani Porin Teljän seurakunnan syysesitteestä. Se kertoi muinaisesta vierailustani Väinölän kirkon perhekerhossa:

Telj%C3%A4%20esite%20Maija-normal.jpg