Ihmeellinen
Yllättävä
Ällistyttävä
Hämmästyttävä

Thaimaan Matkailun edistämiskeskus, Tourism Authority of Thailand, on hyvin onnistunut työssään. Tietoisuus monipuolisesta maasta on lisääntynyt joka puolella maailmaa. Silti, ikävä kyllä, monella on edelleen varsin yksipuolinen kuva Thaimaan tarjonnasta. Unohdetaan, että maa on itse asiassa ihan tavallisten ihmisten asuttama ihan tavallinen maa, jossa ihmisillä on useimmiten ihan tavallisia huolia ja iloja.

Brändi Amazing Thailand näyttää kauniita kuvia kauniista ihmisistä kauniissa ympäristössä. Eksotiikkaakin löytyy. Tässä yksi virallisista Amazing Thailand 2009 – videoista.

Bangkokin 200-vuotisjuhlallisuuksien aikana 1982 kävelimme lähellä keskeistä juhlapaikkaa olleeseen Matkailun edistämiskeskuksen päätoimistoon hakemaan ilmaisia julisteita. Niistä julisteista osa on vielä mukana täällä Suomessakin. Muutaman vuoden kuluttua siitä muistan nähneeni lehtikuvan, jossa tuo toimisto oli hävitetty jonkin vallankaappausyrityksen aikana. Toimisto oli tuskin ollut osallisena valtakiistoissa. Se sattui vain olemaan väärässä paikassa väärään aikaan. 

How to survive November 09. Hooverin pohjaan tuli taas ripaus kultaa. Amazing Thailand 2009.

Yhdessä tehty lopullinen tuotos:Vuosipähkinät

Plus%20551%20Vuosip%C3%A4hkin%C3%A4t.jpg