Tyhjääkö täynnä?

 

Kun ei oikeastaan olisi aikaa mihinkään turhuuteen, mutta ei jaksaisi tehdä mitään tarpeellistakaan, on mahdollista yrittää viihdyttää itseään lukemalla uusia kirjoja. Kun ei oikeastaan olisi aikaa lukea kirjojakaan, mutta ei silti jaksaisi tehdä mitään tarpeellista, on mahdollista yrittää viihdyttää itseään lukemalla uusia blogikirjoituksia. Niin tulee ainakin ajatelleeksi jotain edes kerran päivässä!

 

Blogissaan Syvemmältä Tuplis esittelee joitain ajatelmiaan. Kurkista, jos kiinnostaa. Moni niistä soveltuu omaan elämään, etenkin yksi:

 

”16. Veteraanit tapaavat olla kaikista ihmisistä täysjärkisimpiä. Todellisuus pesee heistä haihattelut ja kestämättömät ideat ulos.”

 

Kutkuttaa ajatella, että joku jossain arvostaa kokemusta. Täysjärkisyys voi olla vähän liian paljon sanottua, mutta totta on, että monenlaisen todellisuuden kohtaaminen väistämättä vähentää kaikenlaista haihattelua. Idealismia pitää maailmassa olla, mutta realismikaan ei ole aina pahitteeksi.

 

Nuorille toivon silti paljon haihattelua ja kaikenlaisia ideoita! Ei etukäteen voi tietää, mitkä ideat kestävät. Siitä vain!

 

Plus%20738%20Piirretty%20lisko.jpg

Kuopuksen taiteilema lahja äidilleen