Päivä päivältä eletty elämä

Ailalta tuli kaunis nappi ja haaste: Kopioi nappi omaan blogiisi, kerro blogissasi itsestäsi seitsemän asiaa ja haasta sitten seitsemän muuta bloggaajaa.” Haastenaiseksi minusta ei ole, mutta seitsemästä päivästämme kertoilen. Tällaista lähetystyö oli Thaimaassa perheen silmin. Kiitos, Aila. Jatkakaa, jos kiinnostaa. Monessa kauniissa blogissa olen vieraillut. Kiitos niistäkin.

7.5.1980.”Esikoinen kävi koulun kanssa retkellä makaronitehtaassa ja luonnontieteen museossa. Kotiin tullessa oli taskussa noodle-pusseja ja mieli täynnä eri nappeja, joita saattoi painella tieteen museossa.”

Pojanpojasta ei ole polvi huonontunut. Heurekassa parhainta on saada painaa mahdollisimman monta nappia.

7.10.1982. ”Tahtoo pois täältä!! Ei halua enää yhtään vaikeaa tilannetta!!”

Siiten taas jaksettiin jatkaa.

7.10.1984. ” Ecumenical evening, johon kutsuttiin raamattukoulujen opettajia. Piispa Paavo Kortekangas käsi ylhäällä: ”Minä uskon Jumalan ihmeisiin, että kirkko tässä maassa kasvaa.”

Vierailut olivat tärkeitä.Ja mukavia.

7.6.1987. ”Aamulla messussa St Johnin katedraalissa ja kävelyä vanhassa kaupungissa, illalla Suomeen.”

Paluu toiselta työkaudelta Puolan kautta.

7.12.1988. ”Mies Singaporeen .”

Singaporessa ja Filippiineillä asuvien suomalaisten joulukirkot hoidettiin Thaimaasta käsin muutaman vuoden ajan.

7.1.1994. ”Äänestyspäivä. OK”

Googlen avulla löysin tiedon, että noissa presidentinvaaleissa ulkomailta tuli 21504 ääntä. Ilman minua niitä olisi ollut yksi vähemmän.

7.6.1996 ”Juuri tultiin rottajahdista alakerrasta. Tultiin kotiin rukarista ja keittiössä näkyi HÄNTÄ!!! Päästettiin Lurppa sisään ja alkoi nuuskinta. Isä sen rotan sitten loppujen lopuksi tappoi kylppäriin harjalla Lupun auttaessa innokkaasti. Sitten koira kantoi sen ulos ja ”tappoi” sen vielä pariinkymmeneen kertaan.”

Tilannetiedotus sähköpostilla Suomessa asuvalle Esikoiselle.

Plus%20770%20Beautiful%20blogger.jpg