Sillä välillä
Siellä jossain

Millaisia ystäviä sinulla on? Missä ammatissa he toimivat vai ovatko he työttömiä tai eläkkeellä? Minkä ikäisiä he ovat? Missä he asuvat? Millainen on heidän elintasonsa? Entä koulutustasonsa ja arvomaailmansa? Harrastavatko he samoja asioita kuin sinä? Uskovatko he samalla tavalla kuin sinä?

Ystävämme, bangkokilainen yliopiston opettaja, vei meidät moniin paikkoihin, joihin meillä ei olisi ollut muuta pääsyä. Hän tutustutti meidät omiin sosiaalisiin verkkoihinsa ja omaan seurapiiriinsä. Hänellä oli yhteyksiä moniin arvokkaisiin henkilöihin. Ystävämme tutustutti meitä myös heihin, vaikka emme varmaankaan osanneet käyttäytyä aina oikealla tavalla. Hän halusi olla ystävämme siitä huolimatta. Hänen kauttaan löysimme myös Suan Pakkad Palacen, jossa oli kaiken muun ohella kauniita kultakoristeisia lakkatöitä.

” The Suan Pakkad Palace is a combination of fine arts and ancient artifacts from the era of H.R.H. Prince Paribatra Sukhumbandhu, son of His Majesty King Chulalongkorn, Rama V and Her Majesty Queen Sukhumala Marasri.”

Toisaalta, ystävissämme ja seurakuntalaisissamme oli myös paljon heitä, jotka eivät omistaneet oikeastaan mitään. Hekin suostuivat jakamaan elämäänsä meidän kanssamme. Tuskin heidänkään kanssa osasimme aina käyttäytyä oikein.

. How to survive November 09 Optimistin puolukkapohjaan tuli muisto thaimaalaisista lakkatöistä.

Plus%20553%20Lakkaty%C3%B6%20Optimistin%

Yhdessä tehty lopullinen versio Marraskuussa uneksitaan kesästä

Plus%20546%20marraskuussauneksitaankesas