• Omittu osuus onnesta:
  • Ollaan me vaan niin hyviä…

Satakunnan Kansa ihastutti heti aamulla. Se oli täksi päiväksi muuttunut Patakunnan Kansaksi.  Kommentoin äsken Kotimaa24 sivuilla mm näin:

”Vaikka itse seurasin porilaista jääkiekkoa livenä viimeksi ulkojääratojen muinaisaikana, Ässien ja sen edeltäjien eteneminen sarjataulukoissa on kyllä kiinnostanut. Nämäkin viimeiset pari loppuottelua oli hurja seurata radiosta...

Ässien voiton lisäksi me porilaiset olemme tuulettaneet myös sitä että "legendamme" Vellu Ketola monen vuoden poissaolon jälkeen tuli tähän loppuotteluun ja tämä "Ässien Ässä luovutti Kanada-maljan uudelle mestarikapteenille".

Itse vedin siitä aasinsiltaa tämänkin metsän keskusteluihin. Kun voittopalkinto on tarpeeksi suuri, kättä voidaan lyödä "kyräilyn päätteeksi".

(Lainaukset tämänaamuisen "Patakunnan Kansan" urheilusivuilta.)”

Voisiko siis ainakin silloin tällöin vallita myös positiivinen poikkeustila?

Patakunnan%20Kansa-normal.jpg

Edit 15.20. Taustaa löytyy verkosta. Patakunnan Kansan näköislehteen pääsee näköjään tänään tutustumaan ilmaiseksi. Lehti on kuulemma jo loppuunmyyty:

"Parhaillaan on menossa näköislehden maksuton kokeilujakso. Pääset siis tutustumaan myös Patakunnan Kansaan ilmaiseksi. Voit lukea päivän lehden verkossa, osoitteessa SK24.fi/nakoislehti. Kirjaudu sisään kirjoittamalla asiakasnumeroksi 123 ja postinumeroksi samoin 123. Samoilla tunnuksilla lehden voi lukea myös Satakunnan Kansan näköislehtisovelluksella iPadissa, iPhonessa ja Android-laitteissa."