Keskitetty ratkaisu:

Paras maku oma maku.

Tuunatuilla synttäreillä oli pakko vaeltaa paikasta toiseen tarjoilun perässä. Mausteetkin laitettiin keskitetysti omalle pöydälleen. Salaattikastikkeet majoneesilla ja ilman, oliiviöljyt mausteilla ja ilman (voi kuinka hyvää olikaan sitruunaoliiviöljy), suolat, soijat, kalakastikkeet, pippurit ja sinapit sai käydä lisäämässä ruokiin itse, oman maun mukaan.  Juhlavieraiden suoraan Tampereelta tuomat, aamulla paistetut ja lämpölaatikkoa avattaessa vielä höyryävät Tapolan mustamakkarat saivat vielä erityismausteikseen Tapolan omat maustesinapit ja  mustamakkarakastikkeet.

Makuasioista ei tarvinnut kiistellä. Ei kyllä mistään muustakaan. Aurinko paistoi ja hiljainen tuulenvire karkotti hyttysetkin.

Plus%201209B%20Maustep%C3%B6yt%C3%A4%20p

Plus%201209%20Maustep%C3%B6yt%C3%A4%20pi

Mustan makkaran kastike. Lapin puolukka-kaarnikkamarjavalmiste.

Plus%201209%20Mustan%20makkaran%20kastik