Kahden keikka
Kahdessa yössä
Pintaliitoa ja syvyyssukellusta

Hotelli Tornia ja Kosmosta. IsonRoban ikkunoita. Porvoon ja Loviisan torien bussikahveja. Seurahuoneen saunaa.  Pernajan pojan kastekirkkoa. Hyvinkään Rautatiemuseota. Loviisan merenkulkumuseota. Porvoon makasiinien kuhaa.

On ihmeellistä saada kulkea saman ihmisen kanssa vuosikymmeniä. Siitä asiasta puhuu arasti. Se ei ole ylpeyden aihe. Siinä ei ole mitään sankaruutta, ei suurenmoisuutta. Se on vain lepo jossain sydämen nurkassa, rauha myllerrysten keskellä. Teoriat ovat karisseet pois jo vuosia sitten. Käytännöissäkin on ollut koko ajan korjattavaa. Neljäkymmentäyksi vuotta. - Ja vielä on mukavaa.

Katalyytti  seitsemänkymmentäviisi. Vanhan Aseman Makasiinipuoti. Porvoo. Tänään poikkesimme tuossa puodissa. Lakritsaa, leipää, hunajaa, saippuaa, kauraryynejä,vanhan ajan limonaadia, vanhaa Karjala - kirjaa… Saimme kunniatehtävänkin. Sitä en paljasta. Jos joku käy tuossa puodissa, hänkin voi sellaisen saada. Tapani mukaan teen vähän toisin kuin minulta pyydettiin. Ehkä sekin kelpaa. Tässä tämä on:

Plus%20896%20Mainos%20Porvoosta.jpg