Sitä mitä nyt on
Tajuttomuuden virrassa
Mitä sylki ja Google mieleen tuo


Tää (tämä) päätti, että ei tod (ei todellakaan) ole ajatusten tonava (henkilö, jolla on paljon ideoita ja sanottavaa, mutta jonka ulosanti on toivottoman tyhmä). Tää päätti skrivaa (kirjoittaa)  blogiin (verkkopäiväkirja) fiksun (viisas, älykäs) kirjoituksen. Tää googletti (etsiä jotakin google -hakusivun kautta). Tää ajatteli  briljeerata (loistaa tiedoillaan) .Tää ei vaan osaa edes tätä. Tää on varmaan taukki (ääliö, dorka, idiootti, pöljä). (Sanojen selityksiä Urbaanista sanakirjasta)

Sanakirjat eivät paljon auta, jos kielen perusrakenteet ja kielioppi eivät ole hallussa.

Äsken piti ruokaa saada pikapikaa, joten se tehtiin taas sitämitäon- periaatteella. Eilen kaupasta sai monia hedelmiä halvalla. Niitä piti siis piilottaa ruokaan. Ruoka valmistui nopeasti ja syötiin nopeasti. En tiedä, onko syytä suositella. Kerronpa kuitenkin. Idean voi kopioida oman jääkaapin, maustekaapin ja pakastekaapin antamin valmiuksin.

Paistinpannuun laitettiin öljymozzarellasta jäänyt jämäöljy ja tilkka alennuksesta löytynyttä chiliväkevää sesamöljyä. Pakastimesta löytyneet broilersiivut sulatettiin ja ne sekä aamusta jäänyttä kinkkua paistettiin öljyssä. Pakastimesta löytyi myös puoli pussia lime-coconut- nuudeli-vihannessekoitusta. Sekin  laitettiin mukaan. Joukkoon lisättiin paloiteltu mango ja pari mandariinia. Lopuksi lorautettiin joukkoon puolen limetin mehu. Suolaksi kevyttä soijaa. Ei pahaa, mutta vähän omituista.

 

Joskus siitä on hyötyä, että on asunut kauan ulkomailla. Kaikki tyhmät ominaisuutensa voi laittaa sen tiliin. Voin vakuuttaa, että vaikka päivän gourmetissa kaikki aineet olivat thaimaalaisia, se ei missään tapauksessa ollut thaimaalaista ruokaa. Thaimaassa tätä ruokaa tehdessä sen omituisuuden olisi taas voinut laittaa suomalaisuuden tiliin. Kunhan nyt ei vain kukaan laita sitä minun tiliini.

Thairaamattu. Pienoisevankeliumia etsittäessä oikea sivukaan ei auta, jos kielen kirjaimisto ei ole hallussa.

Thai%20Joh%203-16%20sivu.jpg

Thai%20Joh%203-16%20jae.jpg