Kiiltää minkä kiiltää
Kestää minkä kestää

Ei taida olla kovin hienostunutta, jos rakastaa kultaa, vaikka ei ole kiinnostunut sen aitoudesta. Oikeastaan, miksi aitous olisikaan ainoa kriteeri. Miksi ei saisi nauttia väärennetystä? Miksi ei saisi iloita teeskentelystä? Miksi ei saisi ihailla kopiota? Ovatko ihmissuhteemme aina aitoja?

Onko meissä sisäänrakennettuna halu erottaa oikea väärästä?

Lauantaisessa Loy Kratong-juhlassa oli thaimaalainen perinteinen kauneus-pukeutumis-käyttäytymis-taitokilpailu, jossa valittiin Nang Noppamas, perinteinen kauneuskuningatar aikuisten naisten ja tyttöjen sarjoissa. Kultaiset värit kimalsivat perinteisissä kauniissa asuissa ja koristeissa. Yleisö sai ostaa koristenauhoista tehtyjä lei-koristeita ja voittajaksi tuli se, joka sai eniten näitä koristeita kaulaansa. Thaimaalainen juontaja kyseli lapsilta myös sitä, miten he voisivat olla hyödyksi yhteiskunnalle, jos heistä tulisi Miss Loy Kratong Junior. Sekin kuului asiaan.

How to survive November 09 Lähdin mukaan toisellekin kierrokselle. Jotain marraskuumaista oli sisällä vielä purkautumatta. Nyt alkukuvana oli miettiä, mitä jääkaapista löytyi. Omassa jääkaapissa oli erinäinen joukko erilaisia maustekastikkeita, monet chilipohjaisia. Lauantain juhlien jälkeen kultainen väri oli pakko saada mukaan.Sen chilin värin lisäksi.

Mutkimus1leike-normal.jpg

Yhdessä valmistettu lopullinen taulu:  Kultainen Nuoruus

Plus%20542%20%20kultainennuoruus.jpg