Arpa tuo
Arpa vie

Sain Lastulta sydämen. Kiitos.

Sydän päätyi minulle Lastun suosikkiblogien arvonnasta. Olen huomannut, että yleensä haluan tällaisissa ketjuissa tehdä ainakin jotain oman pääni mukaan. Nyt oma pääni päätti, että tällä kertaa jatkan ketjua Lastun tavalla arpoen.

Minäkin siis tulostin tämänhetkisen suosikkilistani ja leikkasin nimet erillisiksi suikaleiksi. En rakentanut niistä kuusikkoa enkä saaren taigaa, kunhan nyt vain kämmenelläni niitä hetken sekoittelin. Sitten vedin neljä lappusta valituiksi paloiksi.

Suosikkilistani näyttää elävän omaa elämäänsä. Aina välillä napsuttelen siellä olevia pois ja napautan toisia tilalle. Joitain ihan vakioita siellä on pysynyt koko ajan. En ole puolueuskollinen enkä siis myöskään blogiuskollinen. Jokainen siellä ollut on kuitenkin ainakin joskus raapaissut sydäntäni. Joskus haluan seurata jonkin vaiheen läpi jonkun elämässä. Joskus vain lueskelen, joskus taas kommentoin. On mukavaa elää ilman logiikkaa. Voisin varmaan elää vuorokaudet ympäriinsä blogista toiseen surffaillen, mutta muitakin realiteetteja maailmassa sentään vielä on. Siksi yritän pitää täällä edes jotain tolkkua yllä.

Mutta nyt siis ne valitut/arvotut neljä tämän hetken listalaistani, joiden kautta olen saanut mahdollisuuden kokea jotain aivan erityistä:

Angorina- blogin ensimmäisen kommenttini muistan hyvin. Kirjoituksessa kerrottiin käynnistä Elina Karjalaisen haudalla. Myöhemmin totesin olleeni kirjoittajan kanssa saman koulun oppilaita. Sähköpostien kautta olemme sitten enemmänkin yhteistä historiaamme selvitelleet. Kiitos, Catariina.

Parallel Lines on monella tavalla aktivoiva blogi. Jo kaksi marraskuuta on selvitty sen avulla. Maaliskuussa on taas tulossa Earth Hour. Viime vuonna minäkin osallistuin siihen ja siitä kommentoin. Kiitos, Lepis.

Lassen Etsin- blogi on eräs välillä seuraamistani valokuvablogeista. Eräs kuva toi mieleen opiskeluajan. Sitä kommentoin parikin kertaa. Kiitos, Lasse.

Naura ja Naputa- blogin edeltäjää ja kirjoittajan edellistä Jacaranda- elämää seurasin aina välillä. Nyt lueskelen mm LEPO-ohjeita ja kommentoinkin joskus. Kiitos, Miina.

Kiitos te muutkin Blogistanian asukkaat. Hetkenä, jolloin ette arvaakaan, saatan kurkistaa ajatuksiinne…