• Laiskuri muurahaisen luo
  • Hikari hiiren ja kissan luo

Rontti-kissa on ollut taas luonamme muutaman päivän. Aamuisin varon pistämästä peiton alta ulos varpaitani, ettei Rontti luule niitä leikkikaluikseen. Tai sitten ne huomionosoitukset ovat hellävaraista houkuttelua mukaan leikkimään. Yölläkin välillä kuuluu kolinaa. Rontti on silloin löytänyt oman pallonsa ja tekee uskaliaita valehyökkäyksiä sen kimppuun.

Thaimaassa lemmikkihiiriemme häkissä oli juoksupyörä. Se oli paljon käytössä. Aivan selvästi juoksijat nauttivat leikistään.

En tiedä, miksi elämän juoksupyörä/oravanpyörä on vertauskuva kierteestä, johon nykyajan ihminen on joutunut. Koemme ilmeisesti liian usein pakotetuksi hyppäämään mukaan hallitsemattomaan, toisten säätelemään kiireeseen. Onko niin, että tuossa juoksupyörässä on joskus niin kova vauhti, että emme uskalla hypätä siitä pois? Auttaisiko leikkimieli?

How to survive November 09. Nyt vuorossa oli oma osuuteni  Hirliin aloittamaan pohjaan. Kuvaan olivat matkalla tulleet mukaan myös kissa ja pikkuinen hiiri. Thaimaalainen marraskuu jatkui hiiren edessä kirjaimen Joo lisäyksellä. Tuo Joo-kirjain on Joo-jak, jossa jak tarkoittaa isoa myyttistä siivekästä jättiläistä.

พฤศจิกาย

Plus%20537%20Hirliin%20kuvaan.jpg

Yhdessä valmistettu kuva Ja baarissa soi blues:

Plus%20537%20Hirliin%20kuva%20Ja%20kaike